19 Kasım 2009 Perşembe

Yalın'ın İlk Günleri




18 şubat 2009 sabahı yeni bir hayata başlıyorduk. Önceki gece birkaç saat uyuduğumdan biraz sersem,biraz stresli ve çok heyecanlı bir şekilde ailece yola döküldük.Kimler yoktu ki... Eşim,babam,kardeşim,kayınvalidem, 2 teyzem, eniştem, Pembe teyze ve eşi hepimiz hastaneye gittik. Orada önceden ayarladığım doğum fotoğrafçım Yasemin de bizi bekliyordu.Yarım saatte hazırlıklar tamamlandı ve kendimi biranda ameliyathanede buldum.O zamana kadar herşey bir hayal gibi geliyordu.Tek isteğim biran önce Yalın'ımıza kavuşmaktı. Ameliyathanede sevgili doktorumu yanımda görünce biraz olsun rahatladım. Kendisi sağolsun esprileri ve şakalarıyla stresimi azalttı.  Zaten içeri girdikten 15 dakika gibi kısa bir süre sonra da oğlumu kucağıma verdiler. O anki hislerimi her annenin olduğu gibi kelimelerle anlatamam.Ondan sonraki saatler ve günler ise yine heyecanlı,mutlu ve curcunalı şekilde geçti.İlk emmesi,ilk altını değiştirmem,uyuması, ağlaması derken şimdi 9 aylık oldu bile.
Zaman okadar hızlı geçiyor ki bazen onun büyümesine ve hergün yeni birşeyler öğrenmesine yetişemiyorum. Bugünden itibaren yaptıklarımızı yazmaya çalışacağım.




Eşim ve ben ileride bu sayfanın ona bırakacağımız güzel bir armağan olacağını düşünüyoruz.Bir dahaki yazımda görüşmek üzere...